100%NL Magazine Ellie Lust
Zie ook:
Delen

HI-LA-RISCH: Ellie Lust zit bij de kapper en vergelijkt zichzelf met stripfiguur

Ellie dronk een kopje thee bij de kapper en de vraag die op het theezakje stond, was heel toepasselijk op dat moment.

Ellie Lust

Jarenlang was Ellie hét gezicht van de Politie. In haar rol als woordvoerder voor de politie schoof Ellie regelmatig aan tijdens Opsporing Verzocht en zo begon ook de tv carrière van Ellie. Ook presenteerde ze Ellie op Patrouille, Ellie in de Handel en Ellie aan de Verkeerde Kant. Bij de rest van de mensen is Ellie vooral bekend geworden door haar deelname aan Wie is de Mol en haar woorden als ‘etherdiscipline’.

Hilarische vergelijking

Ellie Lust mag dan wel kort haar hebben, maar zij gaat regelmatig naar de kapper om het bij te knippen of voor een nieuw kleurtje. Dit keer ging zij voor een nieuw kleurtje en terwijl zij in de kappersstoel zat, dronk zij een kopje thee. Op het theezakje stond de vraag ‘Welk stripfiguur lijkt op jou?’. Vervolgens deelt Ellie een foto van zichzelf bij de kapper, waarbij de verf in haar haren zit. De derde foto is het stripfiguur waar Ellie volgens de kapper op lijkt: Fido Dido. ‘Ben bang dat ze gelijk heeft’, schrijft Ellie. Wat een hilarische vergelijking is dit zeg.

‘Je kapster heeft gelijk lol, het gaat vast straks goedkomen’, ‘Sprekend, maar na de behandeling natuurlijk gewoon weer op jezelf’ en ‘Je kapster heeft gelijk . Whahahaha wel weer een geweldige foto’, zijn wat reacties. Geweldig…

https://www.instagram.com/p/CvKWG_Zs4bD/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Ellie Lust.

Delen

Meer over Ellie Lust

Ellie Lust moest eigen moeder reanimeren: 'Mijn donkerste uur'
Ellie Lust moest eigen moeder reanimeren: ‘Mijn donkerste uur’
VIDEO: Ellie Lust en identieke tweelingzus laten zangkunsten horen
VIDEO: Ellie Lust en identieke tweelingzus laten zangkunsten horen
Lees alle artikelen over Ellie Lust