100%NL Magazine Rik van de Westelaken
Zie ook:
Delen

Hier woont Wie is de Mol-presentator Rik van de Westelaken!

Gisteren vond de eerste aflevering van het alweer het 22e seizoen van Wie is de Mol plaats. Met als presentator: Rik van de Westelaken.

Rik van de Westelaken

Jarenlang was Rik van de Westelaken hét gezicht van het NOS journaal. Na 17 jaar bij de NOS te hebben gewerkt besloot Rik dat het welletjes was en maakte hij de overstap naar een commerciële zender. Maar al vrij snel daarna ontdekte hij dat daar zijn hart niet lag en keerde hij terug bij de publieke omroep.

Sindsdien werkt Rik als presentator van EenVandaag, Wie is de Mol en presenteerde hij ook het Televizier-Ring Gala.

Wie is de Mol

In 2015 deed Rik mee als kandidaat aan het immens populaire programma Wie is de Mol. Samen met zijn goede vriendin Marlijn Weerdenburg stond hij in de finale en wist hij de Mol te ontmaskeren: Margriet van der Linden.

Niet veel later, in 2018, nam Rik het presentatiestokje over van Art Rooijakkers. Sindsdien neemt Rik de presentatie van het programma voor zijn rekening.

Gisteren vond de 1e aflevering plaats van alweer het 22e seizoen van Wie is de Mol. 10 kandidaten én de Mol gaan opnieuw de strijd met elkaar aan.

Woning in Amsterdam

In het prachtige Amsterdam woont Rik samen met zijn vriend Felix. En ze wonen niet in een standaard woning, maar in een mega mooie appartement waarvan het ontwerp zó mooi is, dat het zelfs een internationale prijs heeft gewonnen!

Als je de foto’s van het appartement ziet weet je meteen waarom. Het heeft super hoge ramen waardoor er heel veel licht binnen valt. De vloeren zijn van bamboe, er is een prachtige, grote open woonkeuken en van af het gemeenschappelijke dakterras is er een waanzinnig uitzicht op de haven.

Al met al een appartement waar Rik heel erg trots op mag zijn! Je ziet de foto’s van het appartement hier.

Beeld: ANP Foto, Bron: Bekendeburen

Delen