100%NL Magazine Meidengroep Kus
Zie ook:
Delen

Hoe is het nu met: de meiden van Kus!

In 2004 werden Fleur Minjon, Anouk van Schie, Meike Hurts en Monique de Waal plotsklaps beroemd met het nummer ‘lekkerding’. Vanaf toen was de meidengroep Kus geboren! De single ‘lekkerding’ werd ook meteen een nummer 1-hit waarna ze al snel in Ahoy stonden. Ook hebben ze zelfs nog een film gemaakt, Limo. Maar hoe gaat het eigenlijk nu met de meiden van Kus?

Anouk van Schie
Anouk van Schie is ambassadeur van Metakids, werkt als presentatrice, voice-over en als producent. Anouk heeft al sinds 2016 een relatie met Johnny de Mol. Kortgeleden is ze ook moeder geworden van een zoontje: Johnny junior.

https://www.instagram.com/p/Bh8lZC9lHW8/?utm_source=ig_embed

Monique de Waal
Monique de Waal vond het waarschijnlijk geweldig om onderdeel te zijn van een meidengroep en zit tegenwoordig nog steeds in een meidengroep! Ze is de oprichter en een van de zangeressen van meidenband Starz. Ook is ze interviewer bij Toazted en manager bij een technisch bedrijf.

https://www.instagram.com/p/BewLkC7F7iN/?utm_source=ig_embed

Meike Hurts
Ook Meike Hurts kon het zingen niet achter haar laten. Ze is tegenwoordig vocalist, songwriter en ze werkt als gastvrouw bij evenementen. Ook noemt ze zich tegenwoordig Micky in plaats van Meike.

https://www.instagram.com/p/BgCnGEHjhBH/?utm_source=ig_embed

Fleur Minjon
Fleur Minjon was de jongste van het hele stel. Ze zat nog in vijf-havo toen ze werd gevraagd voor de meidengroep. Fleur was uiteindelijk ook de eerste die de groep in 2010 verliet. Daarna heeft ze nog een tijdje als gastpresentatrice Zapplive gepresenteerd en is ze de marketing gaan doen voor de sieradenlijn van Yolanthe.

https://www.instagram.com/p/BdHydHyn_Ts/?utm_source=ig_embed

Bron: Instagram, Lindanieuws | Beeld: Grazia, Instagram

Delen