100%NL Magazine Thijs Römer en Igone de Jongh
Delen

Igone de Jongh snapt niet waarom Thijs voor haar koos na ex Katja Schuurman

Igone de Jong (41) is alweer vier jaar dolgelukkig met Thijs Römer (42) wie ze in november het jawoord gaf. De ex van Thijs is natuurlijk Katja Schuurman en hoewel Igone ontzettend gek is op Katja, werd ze toch een beetje onzeker van haar man’s ex-vrouw.

Thijs en Katja gingen in februari 2015 uit elkaar en snel daarna vonden zowel Katja als Thijs weer de liefde. Drie jaar geleden gingen ze zelfs samen op reis naar Ecuador voor de stichting van Katja.

“Het was even slikken en ik kon hem op dat moment wel achter het behang plakken, maar toen al hield ik zoveel van Thijs dat ik uiteindelijk vond dat het moest kunnen”, geeft Igone toe. “Ik wílde dat het kon, in ieder geval, zag het als een uitdaging om dat goed te vinden. Niet omdat ik jaloers was – of ben – op Katja. Zij en Thijs zijn op zo’n gezonde manier uit elkaar gegaan dat ik daar niks vervelends bij voel.”

Igone is niet jaloers op Katja, maar vroeg zich wel af waarom Thijs voor haar koos na getrouwd te zijn geweest met dé seksbom van Nederland. “Een groter verschil tussen twee vrouwen bestaat immers niet. Katja is het meest extraverte mens dat ik ken, ze ’bubbelt’ altijd – wat haar zo leuk maakt. Bij Katja voel je dat alles kan en niks gek is. Niet dat ik nou zo’n doos ben, maar ik zeg zeker niet meteen wat ik denk en bubbel ook zeker niet altijd. Dat staat dan nog los van onze fysieke verschillen. Katja is ooit gebombardeerd tot dé seksbom van Nederland en ik ben veel, maar niet dat. In het begin had ik het daar best lastig mee – soms nog weleens een beetje. Een gevoel van: weet je het wel zeker?”, schrijft Igone in haar biografie.

Igone en Thijs hebben samen geen kinderwens meer. Met Katja kreeg Thijs dochter Sammie (10) en ook Igone kreeg een zoontje met haar ex, Hugo (9). Ze zijn ontzettend gelukkig met z’n viertjes. “Ik word niet meer zwanger. Wat dat betreft ben ik ook extra blij dat Sammie in ons leven is, dat voelt ook als heel ‘eigen’. We hebben het met z’n vieren zo goed, het is zó compleet.”

Delen