100%NL Magazine Trijntje Oosterhuis
Delen

Binnenkijken in het gezellige huis van Trijntje Oosterhuis

Altijd al benieuwd geweest naar hoe Trijntje Oosterhuis samen met haar gezin woont? Dan hebben wij goed nieuws! Wij hebben namelijk beelden verzameld van haar knusse huis in Abcoude.

Wie is Trijntje Oosterhuis?

Judith Katrijntje (Trijntje) Oosterhuis (5 februari 1973) is een bekend Nederlands zangeres. Ze brak ze door met haar broer Tjeerd Oosterhuis in de jaren negentig en begon later haar solocarrière. Oosterhuis was ook veel te zien op tv. Zo was ze van 2012 tot 2014 coach bij The Voice of Holland, was ze coach bij It Takes 2 en was ze jurylid bij de programma’s DanceSing en We Want More. Oosterhuis vertegenwoordigde Nederland bij het Eurovisiesongfestival in 2015.

Trijntje trouwde in 2002 met Sander van den Eeden en kreeg met hem twee kinderen: Marijn en Jonas. Het koppel ging in 2012 uit elkaar. Trijntje vond de liefde snel weer terug in Alvin Lewis. Samen kregen zij nog hun dochter Maël. Alvin had ook al een zoon uit een eerdere relatie.

Binnenkijken bij Trijntje

Wil jij weten hoe het huis eruitziet waar Trijntje momenteel samen met haar man en kinderen woont? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk alle beelden verzamelt van Trijntje haar knusse huisje.

Trijntje heeft haar vorige huis in Amsterdam ingewisseld voor een prachtig stekje in Abcoude. In plaats van een stad die krioelt van de drukte, woont Trijntje nu in een oase van rust. Maar mocht Trijntje toch terug willen gaan naar haar roots dan is dat zeker geen probleem. Abcoude is namelijk maar een autoritje van 18 minuten verwijderd van haar hometown, Amsterdam. Trijntje is maar al te blij met haar huidige huis, want we zien regelmatig beelden voorbijkomen op haar Instagram. Of ze nou chillt op de veranda, kookt in de keuken, of zingt in de woonkamer; Trijntje is dolgelukkig met al haar kinderen in haar mooie huis.

 

Delen

Meer over Trijntje Oosterhuis

Bruiloft voor Trijntje Oosterhuis en Alvin in het verschiet?
Bruiloft voor Trijntje Oosterhuis en Alvin in het verschiet?
Trijntje Oosterhuis spreekt emotioneel over gemis: 'Heftig om te beseffen'
Trijntje Oosterhuis spreekt emotioneel over gemis: ‘Heftig om te beseffen’
Lees alle artikelen over Trijntje Oosterhuis