Het liefdesleven van WIDM-deelneemster Fresia Cousiño Arias
Zie ook:
Delen

Het liefdesleven van WIDM-deelneemster Fresia Cousiño Arias

Fresia is één van de WIDM-kandidaten die we goed in de gaten moeten houden. Maar wat weten we precies van haar?

Wie is de mol 2022

Het programma is over de helft en de theorieën zijn lekker los aan het gaan. Is Fresia dit jaar de mol? We moeten nog even geduld hebben om dat te achterhalen. Maar… veel kijkers hebben haar wel hoog op het verdachtenlijstje staan.

Liefdesleven

Heeft Fresia een vriend? Lange tijd leek het erop dat de presentatrice een relatie had met filmmaker Brian Bijvoet. Toch zijn alle gezamenlijke foto’s van Instagram verdwenen en blijkt het dat de twee hun eigen weg zijn ingegaan. Hoe de relatiestatus er nu voor staat is niet helemaal duidelijk. Ondanks dat ze op dat account regelmatig kiekjes deelt van haar privéleven, is er weinig bekend over haar huidige liefdesleven.

Carrière

We zien haar steeds vaker op tv verschijnen maar waar is de presentatrice haar carrière gestart? Fresia zette op zestienjarige leeftijd haar eerste stappen in de tv-wereld bij de muziekzender TMF. En kwam daarna via Ajax TV bij FOX Sports (tegenwoordig ESPN) terecht. Fresia is een echte sportliefhebber. Naast haar werk als sportverslaggever en presentatrice, staat ze ook in haar vrije tijd op het voetbalveld. Fresia voetbalt namelijk nog altijd bij amateurclub ASV Wartburgia in Amsterdam. Een echte sportfanaat dus!

https://www.instagram.com/p/CZ6_9MdI_Iz/?utm_source=ig_web_copy_link

Delen

Meer over Fresia Cousiño Arias

Lees alle artikelen over Fresia Cousiño Arias