100%NL Magazine Jan Kooijman
Zie ook:
Delen

WOW! Jan Kooijman deelt foto’s van toen hij nog professioneel danser was

Tegenwoordig kennen we Jan Kooijman als acteur en presentator. Maar wat niet veel mensen weten, is dat hij vroeger ook een professioneel danser was!

Jan deelde op Instagram een paar foto’s van 10 jaar geleden toen hij nog werkte als professioneel danser. En zo zagen we Jan nog nooit! Zeker even het kijken waard. 馃槈

Bij de foto schrijft hij: ‘Vandaag is het precies 10 jaar geleden dat ik stopte als professioneel danser. Met @scapinoballetrotterdam speelde ik in LUX in Nijmegen mijn laatste voorstelling, en jankte ik als een baby toen ik bloemen kreeg op het toneel van mijn toenmalige baas Ed Wubbe en toen iedereen in de zaal opstond. Idioot om te realiseren hoe snel de tijd is gegaan, en hoeveel er veranderd is in die tien jaar. Ik ben nog steeds trots dat ik zo鈥檔 lange tijd deel mocht uitmaken van dit mooie dansgezelschap. Ik ben er volwassen geworden, mocht er de wereld mee overreizen en stond zo鈥檔 beetje in ieder theater van Nederland. Even een kleine trip down memory lane met deze foto鈥檚 uit mijn Scapino-tijd, waaruit blijkt dat ik graag armen voor mijn hoofd hield of meisjes in mijn armen had’.

https://www.instagram.com/p/BtSuMnmB9an/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Bron: Instagram

Delen

Meer over Jan Kooijman

WHAT? Jan Kooijman shockeert volgers met nieuwe look
WHAT? Jan Kooijman shockeert volgers met nieuwe look
FOTO: Volgers in shock om gigantische billen Jan Kooijman
FOTO: Volgers in shock om gigantische billen Jan Kooijman
Lees alle artikelen over Jan Kooijman