100%NL Magazine Jan Kooijman
Zie ook:
Delen

WHAT? Jan Kooijman shockeert volgers met nieuwe look

Jan Kooijman is al jaren bekend als hunk van de Nederlandse films met zijn zwarte lokken, maar hij gaat nu voor een compleet nieuwe look!

Jan Kooijman

Jan Kooijman is bekend als Nederlands presentator, acteur én danser. Hij werd bekend door zijn rol in de soap Goede tijden, slechte tijden. Inmiddels liggen zijn ‘soap-jaren’ alweer ver achter hem en heeft hij meegedaan aan talloze programma’s. Zo zagen we hem als jurylid bij So You Think You Can Dance, deed hij mee aan Wie is de Mol en speelde hij ook mee in verschillende films.

Al meer dan twintig jaar is Jan samen met zijn partner Henna Lee. Samen hebben de twee een prachtige dochters: Logan en Ava.

Nieuwe look

Jan is al jaren dé hunk in bekende Nederlandse films als Verliefd op Ibiza, Toscaanse bruiloft, Verliefd op Cuba en Zomer in Frankrijk. Alle fans en kijkers verbazen zich keer op keer over zijn afgetrainde lichaam en knappe looks. Tot kortgeleden ging de acteur met zwarte lokken door het leven, maar hij heeft het over een heel andere boeg gegooid. Jan deelt een video op Instagram, waarin te zien is dat hij zijn haar blond heeft geverfd.

‘Ik ga #blond voor een nieuwe rol en omdat het zomer is en omdat ik er zin in had en nu wil ik #yolo zeggen maar doe het niet want dat is enorm 2012 en dat verraadt dat ik al heel oud ben’, schrijft hij eronder. Het maakt niet uit wat Jan aantrekt, of met zijn haren doet, want hij is en blijft onwijs knap!

Bron en Beeld: Instagram Jan Kooijman

Delen

Meer over Jan Kooijman

FOTO: Volgers in shock om gigantische billen Jan Kooijman
FOTO: Volgers in shock om gigantische billen Jan Kooijman
ONHERKENBAAR: Zó zag Jan Kooijman er vroeger uit
ONHERKENBAAR: Zó zag Jan Kooijman er vroeger uit
Lees alle artikelen over Jan Kooijman