ZIEN: Jarige Amy van OG3NE raakt volgers met ontroerende post

ZIEN: Jarige Amy van OG3NE raakt volgers met ontroerende post

Het is vandaag feest bij Amy en Shelley thuis, maar om die reden blikt Amy terug op vroeger. Zij schrijft er een bijzondere tekst over.

OG3NE

OG3NE is een meidengroep bestaande uit drie zussen: Lisa, Amy en Shelley Vol. Samen zingen de zussen de sterren van de hemel! De zusjes werden bekend in 2007, toen ze het Junior Eurovisiesongfestival wisten te winnen. Daarna bleef het een lange tijd stil rondom OG3NE, maar in 2014 maakten de zusjes een gigantische comeback door mee te doen aan The Voice of Holland! Daarna is hun carrière in een stijgende lijn omhoog gegaan. Wow, wat hebben deze meiden al veel bereikt samen!

Verjaardag Amy en Shelley

De tweelingzusjes Amy en Shelley blazen vandaag 28 kaarsjes uit. Amy deelt een te schattige foto van vroeger en daar schrijft zij een hele ontroerende tekst bij. Het is namelijk ook niet niks wat zij in de afgelopen jaren allemaal hebben meegemaakt.

‘Lieve kleine ik, Daar zit je dan met 2 vlechtjes en puppy ogen. Niet wetende wat er allemaal nog komen gaat in de jaren tot aan je 28e verjaardag. Dat is misschien maar goed ook. Je gaat extreme pieken en dalen kennen, mooie momenten ervaren maar ook intens verdriet. Blijf dicht bij jezelf, wees lief en bescheiden naar iedereen om je heen, kom voor jezelf op waar nodig, relativeer en hou je 2 lieve zussen dicht bij je. (Nog 1 kleine tip) geef mamma een extra dikke knuffel, je gaat het nodig hebben. I’M PROUD OF YOU SWEETIE!’ Wat mooi dit. Amy is één van de talentvolle, maar vooral sterke zusjes. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, powergirl!

Bron en Beeld: Instagram Amy Vol.