100%NL Magazine Prinses Ariane
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit zijn de allerleukste kiekjes van de jarige Prinses Ariane

Een hele feestelijke dag vandaag want niemand minder dan Prinses Ariane is vandaag jarig! Ze wordt alweer 17 jaar oud vandaag. Dat zij ontzettend mooi is, zien we natuurlijk gelijk, maar op deze foto's valt het een beetje extra op. Lang leve de Prinses!

Prinses Ariane

Prinses Ariane, we kennen haar allemaal wel. Zij is de jongste dochter van onze Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Ariane is vandaag, op 10 april, jarig en mag alweer 17 kaarsjes uitblazen. Prinses Ariane heeft de eerste vier jaar van haar middelbareschooltijd doorgebracht op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. In de zomer van 2023 vervolgde ze haar opleiding aan United World College Adriatic in Italië. Hier gaat zij op voor haar Internationaal Baccalaureaat.

Kiekjes

Onze prinsessen hebben zelf geen sociale media, maar toch zijn er genoeg foto’s van hen te vinden op het internet, en gelukkig maar! Omdat Prinses Ariane vandaag jarig is zetten wij haar natuurlijk graag in het zonnetje en vieren we haar verjaardag met de allerleukste foto’s van de jongste prinses!

 

Bron: Instagram, Beeld: ©RVD - Mischa Schoemaker, Instagram

Delen

Meer over Prinses Ariane

Koninklijk gezin poseert voor de pers tijdens jaarlijkse zomerfotosessie!
Koninklijk gezin poseert voor de pers tijdens jaarlijkse zomerfotosessie!
Lees alle artikelen over Prinses Ariane