100%NL Magazine Fred van Leer
Zie ook:
Delen

AAWH: volgers reageren massaal onder jeugdfoto van Fred van Leer met pony

Fred ziet er altijd goed en verzorgd uit, maar vroeger was hij echt om op te vreten. Wat een schatje!

Fred van Leer

Fred van Leer, de altijd vrolijke en grappige stylist, staat bekend om zijn aanstekelijke lach en scherpe gevoel voor humor. Hij heeft een groot talent om iedereen in zijn omgeving te laten schateren met zijn komische grappen. Maar Fred is veel meer dan alleen een stylist, hij heeft zijn grenzen verlegd, is uit zijn comfortzone gestapt en is inmiddels ook een geliefde presentator, ontwerper en staat zelfs in het theater!

Jeugdfoto

Fred deelt dagelijks de leukste en mooiste foto’s van zichzelf. Hij ziet er altijd perfect gestyled uit en zijn haar zit altijd in model. Vroeger was dat wel even anders, want toen deed hij zijn haar zelf. De stylist zet een te schattige jeugdfoto van zichzelf op Instagram en daar ontvangt hij ongelooflijk veel reacties op. ‘Als ik vandaag moet omschrijven in een foto ……. En ja ik deed toen mijn eigen haar #pony’, schrijft hij erbij.

Roxeanne Hazes reageert: ‘Als ik je toen al had gekend, was ik echt je beste vriend geweest op school.’ Andere volgers schrijven: ‘Hahaha ook dit was een fase Fred. Het is allemaal goed gekomen!’ en ‘We zijn in dezelfde tijd opgegroeid, neem van mij aan … je was knap!’

Bron en Beeld: Instagram Fred van Leer

Delen

Meer over Fred van Leer

Groot verlies voor Fred van Leer: 'Je zit voor altijd in mijn hart'
Groot verlies voor Fred van Leer: ‘Je zit voor altijd in mijn hart’
Fred van Leer openhartig over zijn liefdesleven
Fred van Leer openhartig over zijn liefdesleven
Lees alle artikelen over Fred van Leer