100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Jim Bakkum neemt het op voor Shirma Rouse na haatcolumn

Vlaamse schrijver Herman Brusselmans (62) neemt elke week een ander bekend persoon op de hak in zijn column voor ‘Nieuwe Revu’. Dit keer was Shirma Rouse aan de beurt en wat hij zegt is niet mals…

Shirma is de laatste tijd ontzettend goed bezig en is inmiddels al 50 kilo afgevallen. Aan AD liet ze destijds weten: “Als je iedereen het beste gunt, dan moet je jezelf ook het beste gunnen. Het is meer tijd investeren in jezelf. Dat stukje zelfliefde, dat is de essentie.”

Toch vond Herman het nodig om Shirma onderuit te halen in zijn column en zich vooral te richten op haar gewicht. Veel BN’ers nemen het voor Shirma op, zo ook Jim Bakkum.

“Dat een individu iets zegt over een bepaald uiterlijk; oké. Nou ja, niet oké. Maar het gebeurt en dat is niet tegen te houden. Maar als de media hierin ook al niet het juiste voorbeeld laat zien, hoe moeten nieuwe generaties dit dan overnemen” begint Jim zijn verhaal.

Volgens Jim is Shirma zelf heel sterk, maar zijn er ook heel veel mensen die niet net zo sterk zijn. Hij eindigt zijn verhaal met een bericht aan de Nieuwe Revu. “Natuurlijk is er altijd nog zoiets als zelfspot. Ben ik groot voorstander van. Maar soms (vaak) gaat het te ver. En dat is in dit geval gebeurd met deze column. @NieuweRevu doe hier iets aan. En ga je diep schamen. Fijne dag”

Veel volgers van Jim zijn het met hem eens en laten allemaal lieve berichtjes achter voor Shirma.

Delen

Meer over Jim Bakkum

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum