Jim Bakkum feliciteert zijn ‘64-jarige’ vrouw Bettina en deelt een eregalerij!

Jim Bakkum feliciteert zijn ‘64-jarige’ vrouw Bettina en deelt een eregalerij!

Er is er een jarig! Bettina Holwerda mag vandaag 64 kaarsjes uitblazen. Aldus haar man Jim die zijn vrouw vandaag even in het zonnetje zet.

‘Mijn allerliefste’, begint Jim zijn verjaardagswens aan Bettina. ‘Degene die me iedere dag weer laat zien hoe je het glas halfvol ziet. Me iedere dag laat lachen. Me iedere dag laat zien hoe een geweldige moeder eruit ziet. Me iedere dag weer haar kleding van de grond laat oprapen. Vandaag wordt ze 64. Ik heb weer een aantal pareltjes gevonden. Vandaar deze eregalerij. Especially for you”

De felicitaties stromen binnen onder de foto’s. Bettina is natuurlijk geen 64 jaar geworden, maar 42 jaar. En straalt als nooit tevoren! Toch kan Jim het niet laten een paar ‘pareltjes’ van foto’s van zijn vrouw te delen op Instagram. Van harte gefeliciteerd Bettina!

Bettina zelf vindt haar verjaardag nooit zo’n feest, maar is blij dat ze 42 mag worden. ‘Dus vier ik dat ik 42 word, 42!! Ik ben daar trots op joh, voel me namelijk nog 25 en zo zie ik er ook nog uit. (HAHAHAHA.) Ik vind het een groot, groot voorrecht dat ik het mag worden, ik vind het een groot voorrecht dat mijn kinderen het zo bijzonder vinden, want ‘je bent gewoon jarig mama!’ (en daarna: ‘al 42!? Zo oud!? Dan ben je bijna een oma!”

Bron en beeld: Instagram