100%NL Magazine John Ewbank Kelly Weekers
Zie ook:
Delen

FOTO’S: John Ewbank viert 18e verjaardag van prachtige dochter!

Het was afgelopen weekend groot feest, want de dochter van John Ewbank en Vivian Reijs vierde haar 18e verjaardag.

John Ewbank

John Ewbank heeft een gigantische carrière als songwriter en muziekproducent. Hij werd vooral bekend van zijn liedjes die hij schreef voor Marco Borsato.

Sinds 2012 is John Ewbank dolgelukkig met de bloedmooie Kelly Weekers. Samen hebben zij twee prachtige dochters: Scottie en Georgie.

Huwelijk met Vivian Reijs

In 1998 stapte John voor het eerst in het huwelijksbootje, hij trouwde toen met Ellemieke Vermolen. Helaas ging het stel na 1 jaar huwelijk al uit elkaar. In 2005 trouwde John opnieuw, destijds met Vivian Reijs. John en Vivian kregen samen een dochter: Day.

Dochter

‘Wat is ze mooi, en wat gaat de tijd toch snel’, is een van de liedjes die John voor Marco Borsato schreef, en nu zeker van toepassing is op John. Want dochter Day vierde afgelopen weekend alweer haar 18e verjaardag! Die verjaardag werd natuurlijk niet vergeten en werd groots gevierd.

Zowel John als Vivian delen prachtige foto’s van hun mooie dochter. John schrijft: ‘‘Oh, wat gaat de tijd toch snel!’ Toen was je 4 en nu ben je ineens 18′. Moeder Vivian laat weten: ‘Ik kan het soms bijna niet geloven wat ben ik ongelofelijk dankbaar en trots op een dochter zoals jij.’

Bron en Beeld: Instagram John Ewbank, Vivian Reijs

Delen

Meer over John Ewbank

Emotionele periode voor Day Ewbank en ouders!
Emotionele periode voor Day Ewbank en ouders!
Day Ewbank deelt leukste wintersportfoto's met bijzonder gezelschap
Day Ewbank deelt leukste wintersportfoto’s met bijzonder gezelschap
Lees alle artikelen over John Ewbank