100%NL Magazine Juvat
Zie ook:
Delen

VA VA VOOM: Juvat brengt volgers het hoofd op hol met afgetrainde lichaam

Juvat is een hele tijd flink aan het trainen geweest en hij heeft zich goed aan zijn voedingsschema gehouden. Het resultaat mag er zeker zijn!

Juvat Westendorp

Juvat Westendorp is een Nederlandse acteur, presentator, danser en choreograaf van Surinaamse afkomst. Net als acteurs als Jim Bakkum en Jan Kooijman, speelt ook Juvat vaak de hunk in Nederlandse films. Zo zullen mensen hem herkennen uit films als Onze Jongens, Rokjesdag, Tuintje in m’n hart, Casanova’s en Just Say Yes.

Juvat had vorig jaar nog een relatie met Ruby, maar de twee maakten na een jaar bekend uit elkaar te gaan. Of de acteur momenteel een relatie heeft, weten wij niet. Hij deelt er in ieder geval niets van op social media.

Cover

De cover van Men’s Health wordt steeds opnieuw gesierd door een nieuwe BN’er. Dit keer is het Juvat die flink aan het trainen is geslagen om met een afgetraind lichaam op de cover te staan. Het is hem zeker gelukt, want hij deelt nu het resultaat en het ziet er ge-wel-dig uit. ‘WHAAA ! Dit is toch wel echt een bucket list dingetje! 5 dagen p/week kracht training, inname van 1600-1800 kcal per dag, eeecht geen snoepjes meer en dit is het resultaat: 11 kilo lichter in 2,5 maand’, schrijft hij vol trots. Nu probeert de acteur dit vast te houden en dat is natuurlijk een grote uitdaging. Volgers zijn verbluft door deze cover en dat snappen wij helemaal. Wát een resultaat!

https://www.instagram.com/p/Cvu0LUwqzjg/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Juvat Westendorp

Delen