100%NL Magazine Juvat
Zie ook:
Delen

Juvat deelt hilarische kijk op Nederlanders tijdens eerste lentedag

Juvat Westendorp laat ons lachen terwijl hij de Nederlandse reactie op de eerste lentedag vastlegt.

Juvat Westendorp

Juvat Westendorp is een Nederlandse acteur, presentator, danser en choreograaf van Surinaamse afkomst. Net als acteurs als Jim Bakkum en Jan Kooijman, speelt ook Juvat vaak de hunk in Nederlandse films. Zo zullen mensen hem herkennen uit films als Onze Jongens, Rokjesdag, Tuintje in m’n hart, Casanova’s en Just Say Yes.

Nederlanders in de lente

Juvat heeft zijn Instagram-volgers getrakteerd op een hilarische kijk op de Nederlandse lente. In een video die hij deelde op zijn Instagram-account, zien we Juvat in zijn element: gekleed in een korte broek, een biertje in zijn hand en de vrolijke klanken van “Viva Holandia” op de achtergrond. Met de woorden “POV: Nederlanders op de eerste lentedag” lijkt Juvat de typisch Nederlandse reactie op het begin van het warmere weer perfect vast te leggen. Het is een komisch schouwspel dat velen van ons maar al te goed herkennen: zodra de thermometer een paar graden omhoog klimt, zijn de korte broeken uit de kast getrokken en schallen de zomerhits door de speakers.

Tijd voor de korte broek

Maar Juvat zou Juvat niet zijn als hij niet nog een extra laagje humor aan de situatie zou toevoegen. Met een knipoog vraagt hij zijn volgers: “Vanaf hoeveel graden mag je je korte broek aantrekken in Nederland? ” Het is een vraag die ongetwijfeld bij velen een glimlach op het gezicht tovert. Je ziet de video hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Juvat Westendorp

Delen

Meer over Juvat Westendorp

ONHERKENBAAR: Juvat deelt nieuwe look met lange blonde lokken
ONHERKENBAAR: Juvat deelt nieuwe look met lange blonde lokken
Lees alle artikelen over Juvat Westendorp