Juvat 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Juvat over vakantieliefde: ‘Het was spannend’

De nieuwste film 'Boeien' draait inmiddels in alle Nederlandse bioscopen en wij vroegen Juvat daarom het een en ander over zijn vakantieliefde.

Vakantieliefde

Juvat Westendorp heeft een rol in de nieuwste film ‘Boeien’. Deze staat in het teken van een samengestelde familie die op cruise gaat. Wij vroegen de Nederlandse acteur over zijn eerste vakantieliefde. ‘Mijn eerste vakantieliefde was spannend. Ik was veertien, we waren op een camping in Frankrijk en ik was helemaal verliefd op een Nederlands meisje. We hebben contact gehouden en elkaar in Nederland nog gezien. Het was heel onschuldig. Volgens mij hebben we ooit één keer gekust, maar het is een van mijn mooiste vakantieherinneringen’. Zo leuk dat deze oude vakantieherinneringen hem het beste bijblijven.

Boeien

De Nederlandse bioscoopfilm ‘Boeien’ draait inmiddels in alle Nederlandse bioscopen. Waan je voor een paar uur op het avontuurlijke cruiseschip ‘Rederij de Romantiek’, waar Klaasje Meijer, Sarah Chronis, Ellie Lust en Juvat Westendorp een rol op spelen. Een samengesteld gezin gaat op cruise vakantie en besluit mee te gaan doen aan een trouwwedstrijd. Dit om hun gezin dichter bij elkaar te brengen en in de hoop dat de kinderen beter met elkaar op kunnen schieten. Hoewel alles na een paar dagen nog goed lijkt te gaan en leuk lijkt te zijn, heeft het schip ook twee foute schoonmakers en één slechte hoofdbeveiliger mee aan boord. Terwijl zij veel spullen van passagiers stelen, raken de kinderen ook in de problemen. De schoonmakers komen met het idee om de kinderen te ontvoeren en daarom zijn de kinderen al die tijd genoodzaakt om samen te werken. Een hechtere band is er na deze cruise dus zeker gekomen, alleen niet door de trouwwedstrijd waar vader en moeder aan mee wilden doen. Hoe dit avontuur allemaal afloopt zie je in de bioscoop.

Ben jij benieuwd geworden naar de film? Bekijk hier alvast de trailer.

Bron en Beeld: 100% NL Magazine en in samenwerking met Just Entertainment

Delen