100%NL Magazine Saar Koningsberger

Verwijderen van keelamandelen gaat fout bij Saar Koningsberger: ‘een zenuw bekneld’

Het is flink schrikken voor Saar Koningsberger, want nadat haar keelamandelen zijn verwijderd is er een zenuw bij haar bekneld geraakt.

Saar Koningsberger

De altijd goedlachse Saar Koningsberger kennen we allemaal als actrice en presentatrice, Maar wist je dat ze samen met een vriendin ook de immens populaire zaak Lakwerk heeft? 馃槈

Alweer een aantal jaar is Saar heel erg gelukkig met haar grote liefde Martijn. Een paar weken geleden vierde het gelukkige stel nog hun 8-jarig samenzijn. Hun liefde is inmiddels ook bezegeld met een prachtige dochter genaamd Scottie.

Verwijderen keelamandelen

Hoewel we Saar vrijwel altijd zien lachen, is het lachen haar op dit moment een beetje vergaan. Ze heeft haar keelamandelen laten verwijderen en dat is allesbehalve goed gegaan. Vanuit haar ziekenhuisbed deelt Saar een update.

Bye tonsils, Hello new party trick! Ik heb m鈥檔 amandelen dus laten verwijderen en sinds de operatie is m鈥檔 tong zo gezwollen dat er een zenuw bekneld zit en ik m鈥檔 tong niet meer recht uit kan steken. Naast de pijnstilling voor m鈥檔 keel ben ik dus nu ook begonnen aan een pittig kuurtje ontstekingsremmers dus hopelijk slaat dat aan, is deze party trick van korte duur en zal ik dus niet te boeken zijn voor al uw feesten en partijen. Ole belankt en een fijle lag.

De beterschapswensen stromen binnen voor Saar. Wij wensen haar ook heel veel beterschap en hopen dat ze snel weer de oude wordt!

Bron en Beeld: Instagram Saar Koningsberger