100%NL Magazine Tino Martin Kerstversiering
Zie ook:
Delen

Van lichtgevend Nijlpaard tot levensgroot rendier: het kersthuis van Tino Martin

Is het Disneyland? Is het een tuincentrum? Nee het is het huis van Tino Martin! De Sinterklaas is het land nog niet uit of Tino Martin haalt alles weer uit de kast om zijn huis om te toveren tot lichtjesparadijs.

Dit is toch wel het meest versierde huis van Nederland al vraag je het ons. RTL Boulevard bracht een bezoekje aan de 36-jarige zanger. Hoe hoog denken jullie dat zijn energierekening is? Volgens Tino Martin kan hij waarschijnlijk wel een hele woonwijk voorzien aan stroom met al deze versieringen.

In zijn voortuin staat een 6 meter hoog hert met verschillende kleuren lampjes. Ook zijn bomen, heggen en dak zijn voorzien van lampjes en zelfs in zijn sloot ligt een gigantisch lichtgevend nijlpaard! Heel Burgers’ Zoo aan dieren is in ieder geval aanwezig in zijn tuin en ook binnen is het prachtig versierd.

De vrouw des huizes, vriendin Kimberley, schaamde zich vorig jaar nog dood voor alle verlichting. Maar het ziet er toch wel fantastisch uit. En op de vraag hoeveel het nu eigenlijk allemaal kost die verlichting antwoordt Tino “Je kan er een kleine auto van kopen.”

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen