Kim Feenstra deelt mooiste kado ooit op eerste verjaardag als mama
Zie ook:
Delen

Kim Feenstra deelt mooiste kado ooit op eerste verjaardag als mama

Kim Feenstra is vorig jaar oktober bevallen van haar eerste kindje en zit nog steeds op een roze wolk! Ze geniet onwijs van haar zoontje en laat haar volgers af en toe meegenieten. Gister deelde zij haar mooiste kado ooit op haar eerste verjaardag als mama, heel bijzonder!

“Mooiste kado ooit”

Kim deelt onwijs veel mooie foto’s van haar gezin en haarzelf. Bodyfoto’s, gezinsfoto’s, babyfoto’s, noem maar op. Het is onwijs leuk om af en toe updates te krijgen van hoe het gaat met Kim, haar vriend Stanley Tailor en haar zoontje Brooklyn. Gister deelde Kim een foto die er wel echt bovenuit sprong. Een bijzonder mooie en intieme foto van Kim en zoontje Brooklyn, en dat op haar eerste verjaardag als mama! Kim schreef het volgende bij de foto: “Jij bent het mooiste kado ooit. Mijn eerste verjaardag als mama. Ik ben zo dankbaar voor jou Brooklyn, if only you knew. Ik beweeg hemel en aarde voor je”.

Positiviteit

Kim is een sterke vrouw en aarzelt niet om te doen wat ze wil en goed voelt. Zo plaatst ze vaak foto’s van haar lichaam op haar Instagram en straalt enorm veel positiviteit uit. Na het plaatsen van een foto met baby Brooklyn in de luiers kreeg Kim veel negativiteit en kritiek over haar heen. Kim besloot daarom nog een foto van haar lichaam de plaatsten op haar Instagram met een tekst over waarom vrouwen zoveel op elkaar letten en elkaar zoveel vergelijken met andere vrouwen. Kim kreeg namelijk veel intense vragen over haar lichaam en zwangerschap. Zoals de vraag of er een tweede kindje onderweg is. “Nooit bij stil gestaan dat deze foto de (on)nodige reacties zou oproepen. Dat ik trots moest zijn om mijn lichaam op deze manier durfde te laten zien, (ik wist niet dat er iets mis mee was) of er nog een kindje onderweg was, (wanneer stoppen we met deze intense vragen, het is niet vanzelfsprekend namelijk en zie ik er zo zwanger uit dan? ) hoe fijn het is om te zien dat ik ook ‘vetjes’ heb (vetpercentage weten anyone?) en dan heb ik de hele negatieve reacties maar verwijderd”. Dit is een klein deel van de tekst die Kim deelde op haar Instagram. Het hele bericht kun je lezen onder de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra