Kim Feenstra over zoontje Brooklyn: 'Dit is de mooiste liefde ooit'
Zie ook:
Delen

Kim Feenstra over zoontje Brooklyn: ‘Dit is de mooiste liefde ooit’

Afgelopen weekend was het feest bij Kim Feenstra thuis. De verjaardag van zoontje Brooklyn werd groots gevierd. Op Instagram schrijft ze: 'De liefde en de vreugde die hij brengt in ons leven en dat van onze dierbaren is ongekend'.

Moeder Kim

Kim Feenstra is maar wat trots op haar knappe zoontje Brooklyn! Brooklyn werd 16 oktober 2020 geboren en vanaf dat moment was Kim smoorverliefd. Het is het eerste kindje voor het topmodel en haar vriend Stanley. Normaal gesproken deelt Kim niet het gezicht van zoonlief op social media. Toch maakte ze een tijdje terug een uitzondering en ging ze samen met haar zoon op de kiek voor ‘&C’s Oh Baby! Special’, en wat is het een schatje!

In het zonnetje

“16 oktober 2020 kwam hij met een geplande keizersnede ter wereld in Amsterdam”, begint Kim haar bericht op Instagram. “Een bijzonder lief zieltje met een sprankeling in zijn ogen waarvan ik hoop dat die voor altijd zal blijven. De liefde en de vreugde die hij brengt in ons leven en dat van onze dierbaren is ongekend”.

Blij dat ik jouw mama ben

“Elke dag geeft mij zoveel meer voldoening wanneer hij mij mama noemt. Dit is de mooiste liefde ooit”, stelt Kim. “En elke dag als hij gaat slapen vertel ik hem hoe dankbaar wij zijn dat hij ons heeft uitgekozen. En dat we er alles aan zullen doen om hem gelukkig te maken. In liefde. En in erkenning. Geluk is het mooiste wanneer je open staat voor leren, helen, geven en ontvangen. Dank je wel mooiste Brooklyn. Elke dag is een wauw met jou.” Je ziet de foto’s hieronder.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Kim Feenstra deelt hilarisch maar te schattig moedermomentje
Kim Feenstra deelt hilarisch maar te schattig moedermomentje
Lees alle artikelen over Kim Feenstra