100%NL Magazine Kim Feenstra
Zie ook:
Delen

Kim Feenstra schittert op rode loper: ‘Nog steeds hot or doe maar not?’

Kim Feenstra straalde een paar dagen geleden op de rode loper als nooit tevoren!

Kim Feenstra

Kim Feenstra is maar wat trots op haar knappe zoontje Brooklyn! Brooklyn werd in oktober 2020 geboren en vanaf dat moment was Kim smoorverliefd. Het is het eerste kindje voor het topmodel en haar vriend Stanley. Als trotse en kersverse mama deelt Kim graag foto’s van haar zoon, maar wel altijd onherkenbaar. Zo deelde Kim al eerder eerlijke foto’s van het moederschap, de eerste gezinsfoto én foto’s van hun eerste vakantie samen in Curacao.

Workation

De afgelopen week was het gezin ook samen op vakantie, of beter gezegd: workation. Want Kim moest voor werk naar Barcelona en besloot om haar geliefde man en zoon Brooklyn gezellig met zich mee te nemen.

Toch verliep de start van de vakantie toch anders dan Kim in gedachten had. Op Instagram laat ze weten: ‘We landen op Barcelona en op het moment dat we het vliegtuig verlaten komen we er achter dat we 1 koffer zijn vergeten. Handbagage. Van Brooklyn. Voelde me echt een suffe doos. Had ik express zijn koffertje niet laten inchecken om achterblijven te voorkomen, vergeet ik hem op Schiphol. Kon mezelf wel voor mijn kop slaan.’ Dankzij de kracht van Instagram en een oplettende kijker werd gelukkig Brooklyn’s koffertje toch nog gevonden en kon het gezin volop genieten van de vakantie.

Rode loper

Een paar dagen geleden trok Kim een van haar mooiste jurken uit de kast voor de rode loper. Tijdens het event mocht Kim ook een award in ontvangst nemen. ‘Afgelopen woensdag mocht ik een award in ontvangst nemen van de #fhm500 De titel van mijn Award luidt: The All Time Favorite.’

Speciaal voor de gelegenheid koos Kim voor een nietsverhullende, glanzende jurk die haar prachtig stond! Benieuwd naar de mooie look van Kim? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra

Delen

Meer over Kim Feenstra

Emotionele Kim Feenstra: 'Dit nieuws breekt mijn hart in 1000 stukjes.'
Emotionele Kim Feenstra: ‘Dit nieuws breekt mijn hart in 1000 stukjes.’
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Lees alle artikelen over Kim Feenstra