Kim-Lian van der Meij bouwt nieuw huis in Zweden!
Zie ook:
Delen

Kim-Lian van der Meij bouwt nieuw huis in Zweden!

Kim-Lian bouwt een nieuw huis in Zweden! Samen met haar gezin zullen ze binnenkort een prachtige, nieuwe woning betrekken!

‘We gaan het he-le-maal anders doen!’ schrijft Kim-Lian bij een foto in een leeg huis. Samen met haar man laat ze een heel nieuw huis bouwen. We weten zeker dat het hartstikke mooi zal worden!

Kim-Lian woont al jaren in het sprookjesachtige Zweden samen met haar man Daniel en drie kinderen. Daniel is Zweeds en heeft eerst een paar jaar in Nederland gewoond. Toch begon het bij Daniel weer te kriebelen om terug te keren naar Zweden en daarom is het hele gezin geëmigreerd. Aan de foto’s op Kim-Lian haar Instagrampagina is te zien dat het gezin het hartstikke naar hun zin heeft in Zweden! Ze genieten met volle teugen van het leven en de prachtige natuur daar.

Sinds kort is ook Kim-Lian’s zusje in Zweden gaan wonen, waar Kim-Lian natuurlijk hartstikke blij mee is! ‘Ik vind dat enorm fijn om haar weer dichtbij te hebben, ook mijn lieve nichtjes en zwager. En een andere leuke “plus” … een heel fijn oppasadres voor onze kids. Dussss vanavond gaat dit stel lekker uit eten samen’, schreef ze een paar dagen geleden.

Bron en Beeld: Instagram Kim-Lian van der Meij

Delen

Meer over Kim-Lian van der Meij

Column Kim-Lian: 'Ik voel me wel eens schuldig dat ik zo veel van huis ben...'
Column Kim-Lian: ‘Ik voel me wel eens schuldig dat ik zo veel van huis ben…’
Column Kim-Lian: 'Het leven kan een speeltuin zijn, als je maar op die schommel gaat zitten!'
Column Kim-Lian: ‘Het leven kan een speeltuin zijn, als je maar op die schommel gaat zitten!’
Lees alle artikelen over Kim-Lian van der Meij