100%NL Magazine Anita Witzier
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit zijn de leuke kinderen van Anita Witzier!

Anita Witzier is naast presentatrice ook nog moeder van twee prachtige kinderen. Zo zien de kinderen van Anita Witzier eruit.

Zoon Bram

Anita’s oudste kind is zoon Bram. Bram is inmiddels alweer 29 jaar oud. Afgelopen maand vierde hij zijn verjaardag, daarover schreef Anita: ‘En toen was het afgelopen vrijdag ineens 29 jaar geleden dat mijn allerliefste zoon Bram geboren werd en mij moeder maakte. Ik heb veel te danken aan het moeder zijn en aan mijn zoon én dochter.’

Bram heeft prachtige ogen en lijkt op zijn vader. Toch heeft hij ook iets weg van bekende moeder, de twee hebben dezelfde neus!

Dochter Julia

Naast zoon Bram is Anita ook nog moeder van dochter Julia. Julia is 24 jaar oud en afgestudeerd in marketing communicatie.

Anita is maar wat trots op haar dochter Julia en deelt regelmatig de leukste foto’s. Zo zien we dat Julia prachtige donkere haren heeft, dezelfde ogen als Anita én een gouden neusring. Wat een leuke meid!

Man Michel

Anita is alweer heel wat jaren samen met haar man Michel Nillesen. Met haar ex-man Jeroen van Baaren kreeg Anita haar twee kinderen.

Bron en Beeld: Instagram Anita Witzier

Delen

Meer over Anita Witzier

Anita Witzier gaat voor nieuw kapsel en kiest voor een hanenkam!
Anita Witzier gaat voor nieuw kapsel en kiest voor een hanenkam!
ZIEN: Anita Witzier shockeert volgers met donkere coupe
ZIEN: Anita Witzier shockeert volgers met donkere coupe
Lees alle artikelen over Anita Witzier