100%NL Magazine Najib Amhali
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zo ziet de knappe en jarige vrouw van Najib Amhali eruit

Najib zet zijn vrouw vandaag in het zonnetje, want zij blaast een kaarsje extra uit. Benieuwd hoe zij eruitziet? Wij delen een prachtige foto.

Najib Amhali

Najib Amhali is bekend als Marokkaans-Nederlands acteur en cabaretier. Hij heeft in meerdere films en series gespeeld en hij staat nog regelmatig in theater met zijn eigen shows. In 2017 zei hij zijn theatertour af wegens een drank- en drugsverslaving. Hier is hij sterk uitgekomen en daarom is hij alweer een tijdje terug op de buis. Zo deed hij vorig jaar nog mee met Het Perfecte Plaatje. Ook presenteerde hij ‘Wie het weet mag het zeggen! Oudejaarsconference’. 

Jarige vrouw

Najib en de rest van zijn gezin vieren vandaag feest, want Niama Amhali, de vrouw van Najib, is vandaag jarig. Op Instagram plaatst de cabaretier een hele mooie foto en hij schrijft de lieve woorden: ‘Lieve @amhaliniama we houden zo veel van jou. Noah Novèll en Najib. Van harte met je verjaardag.’ Wat een prachtige vrouw heeft Najib en wat een mooi bos krullen heeft zij!

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Niama. Benieuwd hoe de vrouw van Najib eruitziet? Wij delen hieronder een foto.

Bron en Beeld: Instagram Najib Amhali

Delen

Meer over Najib Amhali

WAUW: Dit is het mooie gezin van Najib Amhali
WAUW: Dit is het mooie gezin van Najib Amhali
OOH LA LA: Dit is de knappe vrouw van Najib Amhali!
OOH LA LA: Dit is de knappe vrouw van Najib Amhali!
Lees alle artikelen over Najib Amhali