100%NL Magazine The Masked Singer
Zie ook:
Delen

WOW: Zoveel kosten de kostuums van The Masked Singer

De kostuums van onder andere de badeend, zeester, tuinkabouter discobal en ijsbeer zijn on-ge-loof-lijk mooi, maar er zit veel tijd in zo'n pak. Wil jij weten wat het kost om zo'n kostuum te maken? Lees dan verder.

The Masked Singer

Het is al jarenlang één van de bekendste programma’s op RTL 4: The Masked Singer. Het concept is simpel: verschillende BN’ers treden op in een gigantisch kostuum. De juryleden moeten doormiddel van hints en de stem proberen te raden wie er in het kostuum zit. Hoewel het voor sommige kijkers makkelijk te raden lijkt, vinden de juryleden het maar wat lastig.

Hoge kosten

De monden van de kijkers, maar ook van de juryleden vallen steeds weer open als zij de kostuums voorbij zien komen. Ze verschillen allemaal zoveel van elkaar, maar alle pakken zijn mooi en aan alle details is gedacht.

Er gaat natuurlijk onwijs veel tijd in zo’n kostuum zitten en dat betekent dat er ook een prijskaartje aan hangt. Zo liet Samantha Steenwijk eens aan Veronica Superguide weten dat zij haar kostuum mee naar huis wilde nemen, maar dat ging helaas niet door. ‘Die pakken zijn zo duur. Ze hebben mij verteld dat ze ruim 10.000 euro per stuk zijn’, vertelde zij. Dat is een hele hoop geld. Voor die prijs is het heel jammer dat sommige maar 1 of 2 afleveringen te zien zijn.

Bron en Beeld: Story en Radio Veronica

Delen