100%NL Magazine Mart Hoogkamer
Delen

Leidse zanger Mart gaat wereldwijd viral met deze video

De Leidse zanger Mart weet niet wat hem overkomt, hij gaat op dit moment wereldwijd viral met een video!

Mart is nog maar 22 jaar oud maar zingt al jarenlang. Zo deed hij in 2016 mee aan de talentenjacht ‘Holland Got’s Talent’ en behaalde hij de tweede plaats! Dat is natuurlijk een topprestatie op zich, maar wat er op dit moment zich afspeelt in het leven van Mart verbreekt alle records!

Tijdens een vakantie in Spanje begon Mart spontaan te zingen en werd hij gefilmd door zijn neef. Aan RTL Nieuws laat Mart weten: ‘We zaten daar een drankie te doen op het strand en ik begon lekker te zingen. […] Ik kan alleen totaal geen Engels, dus het bleef bij neuriën. Behalve Unchained Melody van The Righteous Brothers. Die ken ik uit m’n hoofd. Ik heb alleen geen idee wat ik zing.’

Maar dat maakt helemaal niets uit, want de video gaat wereldwijd viral! Inmiddels is de video via Facebook al meer dan 9 miljoen keer bekeken! Mart krijgt reacties vanuit veel verschillende landen. ‘Het blijft maar gaan, niet normaal. Ik leef op dit moment in een droom’, jubelt de zanger. Wij zijn benieuwd waar dit zal eindigen, zal Mart de neiuwe volkszanger van Nederland worden?

Bron: RTL Nieuws Beeld: Instagram

Delen