100%NL Magazine Arie Boomsma
Delen

LEZEN: Arie Boomsma deelt gezondheidstip ‘mond dichtplakken’

De sportschooleigenaar plakt tegenwoordig zijn mond dicht met tape voor hij onder de dekens kruipt.

Arie Boomsma

Arie Boomsma (18 januari 1974) is bekend als Nederlands fotomodel, televisiepresentator en sportschooleigenaar. Boomsma was voor het eerst op televisie te zien in het programma Uhhh…Vergeet je tandenborstel niet!. De jaren hierna was hij ook op televisie te zien in de programma’s Een betere buurt, 40 dagen zonder seks en Hij is een Zij. Boomsma begon bij de EO, stapte later over naar KRO en vervolgens naar Net5. Ook schreef hij door de jaren heen vele boeken en opende een sportschool in Amsterdam in 2015.

Privé

Boomsma had voor deze een relatie van dertien jaar, maar deze eindigde in 2010. Vijf jaar later trouwde hij met Romy en kreeg met haar drie kinderen; Bobby, Mozes en Juniper. Pasgeleden verhuisde het stel naar Abcoude na jarenlang in Amsterdam gewoond te hebben.

Tape je mond dicht

In zijn zoektocht naar een fit leven deelt hij zijn bevindingen met regelmaat met alle volgers op Instagram. Zo ook zijn laatste gezondheidstip: ‘Tape je mond dicht als je gaat slapen’. Volgens Boomsma is het namelijk goed om door je neus te ademen. Een must zelfs. “Je wordt frisser wakker, hebt meer energie, herstelt sneller tijdens en na trainingen”legt hij uit. “En het heeft volgens de wetenschap ook nog allerlei gezondheidsvoordelen.” Je ziet zijn Instagram bericht hieronder.

https://www.instagram.com/p/Cfr0SP5j_2P/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Bron en Beeld: Instagram Arie Boomsma

Delen