Frenkie de Jong en Mikky 100pmagazine
Zie ook:
Delen

LIEF: Frenkie de Jong deelt eerste foto’s van baby Miles!

Precies 1 maand geleden werd Miles geboren, het zoontje van Frenkie en Mikky. Zij delen de leukste foto's samen.

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney

In juli maakten voetballer Frenkie de Jong en zijn verloofde Mikky Kiemeney bekend hun eerste kindje te verwachten. De geruchten gingen al een tijdje daarvoor rond, nadat Frenkie gespot was in een T-shirt met daarop een ooievaar. Eind september deelde Frenkie een zoet kiekje waarop de groeiende babybuik te zien is.

Bekendmaking

Twee weken geleden werd bekendgemaakt dat Mikky en Frenkie voor het eerst ouders zijn geworden van een zoontje. Dit vertelde de vader van Frenkie op radio 538. Hij zei toen: “Het is een heerlijk ventje om te zien, dat is natuurlijk geweldig. Het is mijn eerste kleinkind, dus dat is wel iets unieks.”

Baby Miles

Het is een zeldzaamheid om een blik te werpen in het privéleven van de populaire voetballer Frenkie de Jong en zijn partner Mikky Kiemeney. Het stel staat erom bekend hun persoonlijke leven grotendeels privé te houden, maar onlangs hebben ze fans aangenaam verrast door voor het eerst schattige beelden te delen van hun pasgeboren zoon Miles, gekleed in perfect bijpassende outfits.

Precies één maand geleden werd Miles geboren en sindsdien heeft het paar hun sociale media-accounts gebruikt om hun geluk te delen. Terwijl Frenkie en Mikky doorgaans terughoudend zijn met het delen van persoonlijke details, laten de recente foto’s zien hoe ze genieten van het ouderschap in stijl. Je ziet de foto’s hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Mikky Kiemeny

Delen