100pmagazine_roxeanne
Zie ook:
Delen

LIEF: Zoontje Roxeanne Hazes showt zijn dansmoves!

Roxeanne is er even heerlijk tussenuit met haar gezin. Op Instagram post ze een schattige video, waarin haar zoontje Fender zijn dansmoves uit de doeken doet! Wat een schatje.

Fender

Samen met haar verloofde Erik Zwennes heeft Roxeanne een zoon genaamd Fender. Het drietal vormt een mooi, hecht gezin. Op Instagram delen Roxeanne en Erik regelmatig leuke foto’s en video’s. Het gezinnetje gaat er vaak op uit. Een paar weken geleden nog maakte het gezin een heerlijke wandeling in de frisse buitenlucht. En daar werden natuurlijk ook leuke selfies van gemaakt!

Dance, dance, dance!

Fender is een heerlijk, vrolijk mannetje. Regelmatig worden volgers van Roxeanne getrakteerd op de leukste foto’s en video’s van haar kleine man. In de video die ze vandaag op Instagram post, steelt Fender de show met zijn dansmoves! Bij de video schrijft de trotse mama ‘Enjoy Fenders little leg dance. Happy Tuesday.’ Fender is helemaal in zijn element!

Volgers kunnen de vrolijke video wel waarderen. ‘Geweldig nou dat word zeker weten ook weer zo’n Uniek Hazes podium beest!’ schrijft een volger. Iemand anders reageert met ‘Nu al een feestnummer.’ Wij worden hier inderdaad ook helemaal blij van!

https://www.instagram.com/p/CcLR3RYMvGw/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes en Erik Zwennes.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes