ANP 100%NL Magazine Femke Bol
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dít is de grote liefde van Femke Bol!

Femke Bol is een fantastische atlete! Maar wisten jullie dat ze ook in haar privéleven ontzettend gelukkig is?

Femke Bol

Atlete Femke Bol blijft ons keer op keer verbazen! Deze geweldige dame heeft zich in korte tijd opgewerkt tot een van de grootste sterren in de internationale atletiekwereld. Femke is vooral bekend door haar indrukwekkende presentaties op de 400 meter, waar ze keer op keer met haar snelheid en techniek record na record verbreekt. In 2022 veroverde ze de gouden medaille op het Europees Kampioenschap en vestigde ze een nieuw record.

Grote liefde

Maar niet alleen op de atletiekbaan scoort Femke punten, ook in haar privéleven is Femke hartstikke gelukkig. In 2021 verloor ze haar hart door in één klap smoorverliefd te worden op Ben. Tijdens een eerder interview met Story vertelde Femke over Ben: ‘Ik heb heel veel aan Ben gehad. Hij begrijpt me volkomen, hij zit in dezelfde wereld en is er altijd voor me. Ben is belangrijk voor mijn succes. Sinds ik met hem ben, is het echt groot geworden.’

Het gaat zelfs zo goed tussen Femke en Ben dat de twee hebben besloten om te gaan samen. De twee hebben hun intrek genomen in een prachtige woning in de buurt van Arnhem. Wij wensen Femke en Ben heel veel geluk samen toe!

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram

Delen