100%NL Magazine Lisa Vol en vriend
Zie ook:
Delen

Lisa Vol viert 7-jarig jubileum met haar vriend Ergin!

Lisa Vol viert vandaag de liefde! De zangeres van O'G3NE is vandaag zeven jaar samen met haar vriend Ergin Arslanbas. Op Instagram zet ze haar vriend in het zonnetje.

Jubileum

Lisa deelt een leuke foto met haar vriend op Instagram. “7 jaar samen al zoveel dagen liefde en plezier met jou. ik bewaar ze in m’n hart en hoop op zoveel mogelijk nieuwe… Jij bent mijn thuis. Love you”. Ergin, de vriend van Lisa deelt zelf ook een foto met Lisa en een paar mooie woorden: “7 jaartjes samen met de allerliefste. Bedankt dat je het beste deel van mijn leven bent. Ik hou van je.” Als je het ons vraagt is de volgende stap een verloving!

Ergin Arslanbas

Ergin verdient zijn brood als videomaker en YouTuber en heeft ook net als zijn vriendin veel volgers op Instagram. Daarnaast deelt hij zijn passie voor sport regelmatig op Instagram.

Ibiza

Een maand geleden genoten de zussen van O’G3NE nog van een welverdiende vakantie in Ibiza! Natuurlijk mochten de vriendjes van de meiden ook gezellig mee en deelden ze een heleboel leuke zomerse foto’s. Je bekijkt ze hier!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over OG3NE

OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft
OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft “My heart is so full”
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: 'Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig'
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: ‘Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig’
Lees alle artikelen over OG3NE