100%NL Magazine Erik de Vogel Ludo Sanders
Zie ook:
Delen

WOW: ‘Ludo Sanders’ onherkenbaar na transformatie!

Hij is misschien wel de meest bekende soapacteur van Nederland: Erik de Vogel a.k.a. Ludo Sanders. Na zijn transformatie is Ludo Sanders onherkenbaar!

Nieuwe look

Al eerder verraste Erik zijn volgers en fans met een baard, maar nooit eerder met zo’n grote baard! De afgelopen tijd had hij, voor zijn rol als Ludo Sanders, zijn baard z贸 lang laten groeien dat de Kerstman er concurrentie bij had. 馃槈

Erik speelt al jarenlang de rol van Ludo Sanders in de soap ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. Dit doet hij samen met zijn partner Caroline de Bruijn, die zowel in de serie als in het dagelijks leven zijn grote liefde is. Samen hebben Caroline en Erik een dochter, Solane. Zij lijkt spre-kend op haar moeder!聽Maar wisten jullie ook dat Erik nog twee kinderen uit een eerder huwelijk heeft? Erik en Caroline hebben elkaar ontmoet op de set, terwijl Erik destijds nog getrouwd was en twee kinderen had. Dat zijn zoon Vince en dochter Alix. Op Instagram zien we goed dat Vince en Alix heel veel op hun vader lijken. Vooral Vince lijkt sprekend op Erik!

Onherkenbaar na transformatie

Helaas (of gelukkig) voor Caroline is de tijd nu aangebroken dat Erik afscheid neemt van zijn baard. Op de Instagram van Goede Tijden Slechte Tijden zien we een video van de transformatie van Erik.

Het is toch weer even wennen een zijn nieuwe look. Waren we net gewend aan zijn groeiende baard. 馃槈 Toch lijkt een baard populairder dan ooit! De laatste tijd zien we verschillende BN’ers die hun baard laten groeien. Zo ook Nick Schilder, wat vinden jullie van zijn baard?

Bron en Beeld: Instagram Romancing the Globe, GTST

Delen