rapper donnie
Delen

Maradonnie maakt blunder maar herpakt zich weergaloos

Tijdens het optreden op Koningsdag, waar Maradonnie samen met Marco Schuitmaker het liedje "Hier mag alles" zingt, maakt Maradonnie een blunder maar herpakt hij zich weergaloos.

Maradonnie

Donald Ellerström of beter bekend als Maradonnie is een Nederlandse rapper. In 2014 verscheen zijn eerste mixtape. Hij heeft samengewerkt met artiesten als Lange Frans, Willie Wartaal, Frans Bauer, Gerald Joling en René Froger. Ook nu verovert hij de hitlijsten met alweer een nieuwe knaller samen met Marco Schuitmaker.

Improvisatie koning

Op het podium tijdens Koningsdag raakt Maradonnie in de war wanneer hij zijn tekst vergeet tijdens het zingen van het liedje “Hier mag alles”, dat hij samen met Marco Schuitmaker uitvoert. Maar in plaats van in paniek te raken, gaat hij ermee aan de haal. Hij begint te freestylen, zijn eigen tekst verzinnend terwijl hij gaat. Het publiek, dat eerst verbaasd was, begint te lachen en klappen. Het wordt een onverwacht komisch moment, waarbij Maradonnie zijn fout omzet in een briljante improvisatie, terwijl Marco Schuitmaker hem met een brede glimlach op het podium steunt. Zo wordt het optreden niet alleen memorabel vanwege de muziek, maar ook vanwege deze spontane en hilarische twist.

@maradonnie94

😂😂😂😂 #maradonnie #marcoschuitmaker

♬ Hier Mag Alles (refrein) – Donnie & Marco Schuitmaker

Bron en Beeld: TikTok Maradonnie, Instagram Maradonnie.

Delen

Meer over Maradonnie

Lees alle artikelen over Maradonnie