100%NL Magazine ANP Marlijn Weerdenburg
Delen

Trotse Marlijn Weerdenburg showt haar groeiende babybuik

Marlijn Weerdenburg is in blijde verwachting van haar tweede zoontje. Op Instagram showt ze vol trots haar groeiende babybuik.

Groeiende babybuik

Marlijn Weerdenburg is in blijde verwachting van haar tweede zoontje. Hoe ver de presentatrice op dit moment in verwachting is, dat weten we niet. Wat we wel weten is dat Marlijn prachtig zwanger is en dat haar zoontje niet heel lang meer op zich laat wachten!

Bij een prachtige foto van haar groeiende babybuik schrijft Marlijn: ‘Zo ging ik vanochtend naar mijn werk. Was niks vergeten ofzo’. Haar volgers vinden de foto prachtig en wij ook!

100%NL Magazine Marlijn Weerdenburg

Tweede zwangerschap

Marlijn en haar vriend Paul verwachten dus een tweede zoontje. Ze hebben al een zoon Teun, die dolblij is dat er een kleintje bij komt. ‘Ik ben weer zwanger, van een tweede kindje. Ik vind het heerlijk dat Teun een broertje of een zusje krijgt. Hij wil zelf heel graag een zusje, vertelt hij me steeds’, vertelde Marlijn destijds tijdens een podcast. Inmiddels weet het gezin het geslacht van het tweede kindje, het wordt opnieuw een jongetje!

Beeld: ANP Foto, Instagram Marlijn Weerdenburg

Delen