100%NL Magazine Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg: ‘Ik gebruik geen botox en fillers en dat ben ik ook niet van plan’

Op 16 oktober ging de relaunch van Dr. van der Hoog van start met daarnaast ook de onthulling van een nieuw magazine, met niemand minder dan Marlijn Weerdenburg als nieuw gezicht!

Relaunch en onthulling

Op 16 oktober 2023 was het zover! Op een sprookjesachtige locatie, Hortus Botanicus Amsterdam, werd het nieuwe magazine van Dr. van der Hoog gelanceerd. Maar niet alleen het spiksplinternieuwe magazine, óók het nieuwe gezicht van Dr. van der Hoog: niemand minder dan Marlijn Weerdenburg.

Al vanaf een jonge leeftijd kwam Marlijn in contact met de crèmes van Dr. van der Hoog: ‘Ik had als puber een probleemhuid met veel acne, waar ik enorm onzeker over was en me vervelend over voelde. Ik ben toen vrij jong op zoek gegaan naar producten die me daarbij konden helpen. Ik heb allerlei crèmes geprobeerd, maar niets werkte. Uiteindelijk ben ik bij Dr. van der Hoog beland. Het waren de eerste gezichtsreinigers en crèmes, die werkten.’

Elk product van Dr. van der Hoog is afgestemd op specifieke huidtypes. Zo krijgt iedere huid wat hij nodig heeft. Natuurlijk mooi ouder worden, iets wat Marlijn Weerdenburg ook van plan is. ‘Ik ben een vrouw van veertig met een huid als ieder ander. Alleen ik pleit voor natuurlijk – ik gebruik geen botox en filler en dat ben ik ook niet van plan – omdat ik heel erg hou van het leven nemen zoals het is. De rimpels die komen, die heb ik verdiend omdat ik heel veel heb gelachen of op momenten veel heb gehuild.’

Wil je meer weten over alle producten van Dr. van der Hoog en ben je benieuwd wat de producten kunnen betekenen voor jouw huid? Neem dan snel een kijkje op de website.

100%NL Magazine Marlijn Weerdenburg DR van der Hoog

Marlijn Weerdenburg tijdens de relaunch en onthulling van Dr. van der Hoog.