100%NL Magazine ANP Marlijn Weerdenburg
Zie ook:
Delen

Marlijn Weerdenburg: ‘Ik heb getwijfeld of ik het wil delen of niet.’

Op Instagram schrijft Marlijn Weerdenburg: 'Ik heb getwijfeld of ik het wil delen of niet. Maar dan toch besloten om dit te delen en het te vieren.'

Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg is bekend als Nederlandse actrice, presentatrice en zangeres. Zij is al jaren samen met haar partner, Paul Broers. De twee leerden elkaar kennen in 2015, toen Marlijn voor het eerst presenteerde op de Nijmeegse vierdaagse. Paul regelde het geluid destijds en hij stelde haar op haar gemak toen zij zenuwachtig was. In 2017 beviel Marlijn van haar eerste zoontje, Teun. In 2021 kreeg zij een tweede zoon, Sammie.

Samen met haar gezin woont Marlijn in een prachtige woning, in een half vrijstaande villa in Hilversum. Binnenkijken haar optrekje doe je hier!

‘Getwijfeld of ik het wil delen of niet.’

De altijd vrolijke en goedlachse Marlijn deelt veel van haar leven met haar volgers op social media. Zowel de leuke, als de minder leuke momenten. Zo verloor Marlijn een paar jaar geleden plotseling haar moeder, toen ze hoogzwanger was van haar tweede zoon Sammie. Een heftige tijd voor Marlijn. Haar moeder overleed door de gevolgen van een aneurysma. Een aneurysma kan erfelijk zijn, en dus besloot Marlijn om zichzelf te laten onderzoeken.

Marlijn: ‘Ik heb getwijfeld of ik het wil delen of niet. Maar dan toch besloten om dit te delen en het te vieren. Mijn hoofd is aneurysma vrij. Dat hoorde ik vandaag in het ziekenhuis. Omdat mijn moeder overleed aan een aneurysma en het erfelijk kan zijn, liep ik 3 jaar lang met twijfels en onzekerheid. Wilde ik het laten onderzoeken, wilde ik het überhaupt weten, want stel dat het nou op een plek zou zitten waar ik niet geopereerd kon worden. Het was een lastig vraagstuk. Maat de twijfel begon steeds zwaarder te wegen. Dus toch die afspraak met de neuroloog gemaakt. Toch die scan laten maken. En nu dus: enorme opluchting. Ik weet het, je kan elke dag door een tram aangereden worden, maar dit uitsluitsel voelt als een extra kans in het leven. Nog meer genieten, nog meer ontspannen, nog meer ontdekken! Ik ben er klaar voor!’

Wij snappen helemaal dat Marlijn opgelucht is na dit nieuws!

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Marlijn Weerdenburg

Delen

Meer over Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg over nieuw album: 'Één liedje schreef ik op de dag dat mijn moeder overleed.'
Marlijn Weerdenburg over nieuw album: ‘Één liedje schreef ik op de dag dat mijn moeder overleed.’
Marlijn Weerdenburg: 'Ik gebruik geen botox en fillers en dat ben ik ook niet van plan'
Marlijn Weerdenburg: ‘Ik gebruik geen botox en fillers en dat ben ik ook niet van plan’
Lees alle artikelen over Marlijn Weerdenburg