100%NL Magazine Mart Hoogkamer
Delen

Mart Hoogkamer volgens Belgische YouTubers ‘volledig doorgeslagen’

Mart Hoogkamer is in een klap beroemd geworden met zijn hit ‘Ik Ga Zwemmen’. Maar bij faam komt ook vaak een hoop kritiek kijken. Mart kreeg het deze week aan de stok met twee Belgische YouTube-sterren.

Ik Ga Padellen

Pieterjan en jeff van het YouTube-kanaal Supercontent maakt een parodie op de hit van Mart. ‘Ik Ga Padellen’, ging viral in zowel België als Nederland. Nu blijkt dat de video van de heren is verwijderd van YouTube.

Voormalig idool

Het management van Mart heeft de video van het platform laten verwijderen. De YouTubers zijn enorm verbaasd. “Mart Hoogkamer himself heeft onze video laten verwijderen”, zeggen ze in de video. “Ons voormalige idool. Het moet tussen 2 en 3 ‘s nachts zijn gebeurd. Ik weet niet of er veel mensen zijn die mensen in hun slaap aanvallen. Mart Hoogkamer dus wel.”

Doorgeslagen

Mart werd bij Jinek nog geconfronteerd met de video en op dat moment kon hij er nog om lachen. “Toen vond hij nog dat het een compliment was dat wij een parodie gemaakt hadden”, aldus de YouTube-sterren. “Maar op weg naar huis moet er iets gebeurd zijn waardoor hij volledig is doorgeslagen, zijn manager gebeld heeft, en de rest is geschiedenis.”

Geen toestemming

Volgens het management van Mart Hoogkamer heeft de platenmaatschappij de video laten verwijderen. “Dat is heel gebruikelijk als er geen toestemming is gevraagd om de tekst te veranderen. Als er wel toestemming gevraagd is en gekregen, dan wordt er niets verwijderd. Maar dat doen alle platenmaatschappijen, dus het is niets nieuws”, aldus het management.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

OEPS: Verklapt Mart Hoogkamer nu al de babynaam?
OEPS: Verklapt Mart Hoogkamer nu al de babynaam?
CUTE: Zoontje van André en Monique zingt duet met Mart Hoogkamer
CUTE: Zoontje van André en Monique zingt duet met Mart Hoogkamer
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer