Dit zegt Mary Borsato over haar zoon Marco
Zie ook:
Delen

Dit zegt Mary Borsato over haar zoon Marco

Tijdens de aflevering van Jinek van gisteravond schoven Mary Borsato en haar goede vriendin Betty de Groot aan. Nadat zij heel enthousiast vertelden over hun nieuwe programma kon Eva het toch niet laten om aan Mary te vragen hoe het nu met de familie Borsato gaat na een roerig jaar.

Mary en Betty komen binnenkort met een nieuw programma: ‘Borsato’s Budget Bruiloft’, waar het natuurlijk allemaal draait om de liefde. De familie Borsato heeft een roerig jaar achter de rug. Na een huwelijk van meer dan twintig jaar besloten Marco Borsato en Leontine een punt achter hun huwelijk te zetten. Sindsdien heeft Marco zich teruggetrokken uit de media en horen we niets meer van hem. Zijn laatste post op Instagram is dan ook van vorig jaar, 31 december.

Aan het einde van de aflevering kan Eva Jinek het niet laten om aan Mary te vragen hoe het nu eigenlijk met de familie Borsato gaat. Mary zegt hierop: ‘Ik ben een kreeft, en ik ben veranderd in een leeuw. Ik bescherm mijn jongen. Ik heb mijn kracht en vechtlust verandert in zwijgen. Zwijgen is goud en dat is het hele normaal voor mij, voor nu. Dit is het antwoord Eva.”

Gelukkig lijkt het erop dat Marco en Leontine nog wel samen door een deur kunnen. Afgelopen juni vierde Mary haar 75e verjaardag en daar waren Marco én Leontine allebei bij. De leuke foto’s van dat feestje zie je hier.

Bron: RTL Boulevard Beeld: Instagram

Delen

Meer over Marco Borsato

ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
Lees alle artikelen over Marco Borsato