100%NL Magazine Miss Montreal
Zie ook:
Delen

TE GEK: Miss Montreal razend enthousiast: ‘Ik hang op Times Square!’

Iets waar veel artiesten van dromen: op een billboard in New York verschijnen. Het overkwam Miss Montreal en zij is door het dolle!

Miss Montreal

Sanne Hans kennen we allemaal als Miss Montreal. De goedlachse blondine scoort hit na hit en pakt regelmatig de shine op verschillende podia. 20 dagen op rij hebben de mensen van haar kunnen genieten tijdens de Vrienden van Amstel Live. Naast haar succesvolle carrière als zangeres is Sanne ook heel gelukkig in de liefde met Lex. Lex is kitesurf instructeur en samen zijn zij veel op het water te vinden.

Gespot in New York

Heel veel artiesten dromen ervan en bij sommige wordt het werkelijkheid: op een billboard op Times Square in New York verschijnen. Het overkwam Sanne Hans en zij deelt het met al haar volgers. Op Instagram deelt zij twee foto’s, waarop een levensgrote foto en haar naam te zien is. Dit ziet letterlijk iédereen die over Times Square loopt en dat is geweldig. ‘Mam! Ik hang op Times Square!’, schrijft zij erbij. Fans, volgers en collega zangers en zangeressen reageren vol ongeloof en enthousiasme. ‘Dan kan je zeggen dat je het hebt gemaakt’, ‘Niet normaal Sanne!! Echt te gek!’ en ‘Wat gaaf en geweldig voor je’, zijn wat reacties. Dit is je absoluut gegund, Sanne. Wat moet dat gek, maar vooral geweldig voelen! 

https://www.instagram.com/p/Cu89fLwtHgN/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Miss Montreal

Delen

Meer over Miss Montreal

SHOCKING: Miss Montreal gebeten door een slang
SHOCKING: Miss Montreal gebeten door een slang
ZIEN: Dít is de knappe vriend van Miss Montreal!
ZIEN: Dít is de knappe vriend van Miss Montreal!
Lees alle artikelen over Miss Montreal