100%NL Magazine Miss Nederland 2019
Delen

Deze prachtige dame is gekroond tot Miss Nederland 2019!

Gister was het zover. Tijdens het spannende programma Op Jacht Naar de Kroon werd de 24-jarige Sharon Pieksma gekroond tot Miss Nederland 2019!

De Rotterdamse is vanaf haar 13de jaar al internationaal model. Als Miss Nederland wil ze zich graag inzetten voor mens, natuur en dier. Sharon was zelf ontzettend blij met de winst:

“Wow, ik moet het eerst even zelf geloven. Ik ben echt heel blij! Het verschil tussen model zijn en Miss worden is dat ik nu mijn eigen persoonlijkheid kan laten zien.”

Verder vindt Sharon het heel belangrijk dat het grote plastic probleem onder de aandacht wordt gebracht. “Ik heb een grote liefde en dat is moeder aarde. Ik wil als Miss Nederland de wereld een stukje beter maken met als doel: minder plastic. We moeten onze planeet beschermen en dat wil ik door dit platform te gebruiken delen met de wereld.”

Een vrouw met een missie! Volgens Juryvoorzitter Monica van Ee is Sharon opgevallen door haar natuurlijke en sprankelende uitstraling die zich niet hoeft te verbergen achter lagen make-up en filters.

Dit bericht is geschreven in samenwerking met Hannah.

Delen