Monique Smit dolgelukkig na droomvakantie “paar weken weg van alles”
Zie ook:
Delen

Monique Smit dolgelukkig na droomvakantie “paar weken weg van alles”

Monique Smit heeft een heerlijke vakantie achter de rug met haar gezinnetje. Op Instagram deelt ze een hoop leuke beelden zoals onder andere hun jaarlijkse vakantiekiekje!

Vakantiekiekje

Elk jaar deelt Monique een foto van haar hele gezin. En ook dit jaar is hij weer goed gelukt! Zoons Luca en Noah worden stevig vastgehouden door Monique en papa maakt de foto. Wat een gezinsgeluk!

Hoofd leegmaken en genieten

Monique blikt nog even terug op de vakantie en op het feit dat ze enorm hebben genoten. “Wat hebben we genoten.. Even een paar weken weg van alles. Hoofd leegmaken en genieten van de zon, zee, lekker eten en vooral elkaar. Volgens mij hebben we dat eigenlijk allemaal wel nodig in deze tijd. Niet wetende hoe dit najaar zal verlopen ben ik in ieder geval weer opgeladen”, aldus een blije Monique.

Golden hour

Monique vertelde aan haar volgers dat zij vaak degene is die foto’s maakt van iedereen. Toch heeft haar vriend het voor elkaar gekregen om een prachtige foto van haar te schieten tijdens de zonsondergang! “We zitten hier al twee weken en heb er wel 1000 van mijn kids mét hun papa. Andersom lukt dat nooit”, schreef Monique. En wat voor een foto!

Verjaardag Noah

Ook de verjaardag van oudste zoon Noah werd gevierd op vakantie! Hij mocht alweer 6 kaarsjes uitblazen. “Vanaf dag 1 een klein kopietje van zijn papa in alles. Misschien dat ik daarom zo gek op je ben”, schreef Monique over haar zoon. Noah is inderdaad een kopie van zijn vader! Zowel uiterlijk als innerlijk. Luca lijkt dan weer meer op zijn moeder. Maar allebei de jongens zijn schatjes!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Smit

WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: 'Wat een verandering in 10 jaar!'
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: ‘Wat een verandering in 10 jaar!’
Lees alle artikelen over Monique Smit