100%NL Magazine Joey Veerman
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit is het mooie gezin van Joey Veerman

Joey kennen we allemaal als middenvelder van PSV en het Nederlands elftal, maar kennen jullie zijn vriendin en zoontje ook al?

Joey Veerman

Joey Veerman is een Nederlandse voetballer die als middenvelder al bij meerdere clubs heeft gespeeld. Hij begon ooit in zijn eigen dorp bij Fc Volendam, maar na een paar jaar maakte hij de overstap naar SC Heerenveen, waar hij samen met goede vriend Henk Veerman de ster van het veld was. Begin 2022 tekende Joey een contract bij PSV en ook hier laat hij al ruim twee jaar zien wat hij allemaal kan.

Dat Joey één van de beste voetballers van ons land is, viel bondscoach Ronald Koeman ook op. Joey werd door hem opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal voor het EK van 2024. Joey startte de eerste wedstrijd van dit EK als basisspeler en hopelijk gaan wij nog veel meer mooie acties van hem zien dit toernooi.

Mooi gezin

Er is iemand die Joey al jaren door dik en dun steunt en dat is zijn mooie vriendin, Chantalle Schilder. Ook zij komt uit Volendam, maar samen wonen zij al een tijdje in Eindhoven. Vorig jaar september werden Joey en Chantalle voor de eerste keer ouders van een zoontje, Frenkie. Deze lieverd laat alle harten smelten met zijn mooie, blauwe ogen.

Benieuwd hoe het mooie gezin van Joey eruitziet? Wij delen hieronder wat foto’s.

Bron en Beeld: Instagram Joey Veerman en Chantalle Schilder

Delen