100%NL Magazine Yves Berendse
Zie ook:
Delen

Zó ziet de mooie vriendin van Yves Berendse eruit!

Iedereen kent Yves natuurlijk van zijn grote hits, maar kennen jullie zijn vriendin ook al? Wij delen wat foto's van deze mooie vrouw.

Yves Berendse

Yves Berendse is bekend als Nederlandse zanger. Zijn zangcarrière begon op zijn 18e verjaardag, toen hij de microfoon pakte op zijn eigen surpriseparty. In de jaren die volgden, maakte Yves zijn repertoire zo breed mogelijk en zong hij wekelijks in zijn eigen stamcafé. Hij deed hiermee veel ervaring op.

In 2016 bracht Yves zijn single ‘Zin in jou’ uit. Hiermee scoort hij zijn eerste hit en zo leerde Nederland hem pas goed kennen. Dit jaar bracht hij het nummer ‘Terug In De Tijd’ uit en dit is nu al dé hit van het jaar. Yves’ fangroep wordt steeds groter en groter. Geweldig om te zien!

Mooie vriendin

Wie Yves door dik en dun steunt, is zijn vriendin Sophie Gladon. De twee zijn al een lange tijd samen en zij genieten van ieder moment samen. Zo gaan zij regelmatig met elkaar op vakantie en Sophie bezoekt Yves’ concerten vaak.

Op Instagram deelt Yves zo nu en dan een foto met zijn mooie vriendin. Zo leuk om te zien hoe verliefd de twee op elkaar zijn.

Zie hieronder wat leuke foto’s van Yves en Sophie samen.

Bron en Beeld: Instagram Yves Berendse

Delen