Na coming out zoon reageert Rossana kluivert: 'Je bent mijn alles'
Zie ook:
Delen

Na coming out zoon reageert Rossana kluivert: ‘Je bent mijn alles’

Nino Wilkes, de zoon van Rossana Kluivert, schreef vanmorgen een stoer en dapper bericht op Instagram. Zijn moeder schrijft er een prachtige reactie onder.

Rossana Kluivert

Rossana Lima is bekend als de vrouw van voormalig profvoetballer Patrick Kluivert. Rossana is een styliste, zette een eigen sieradenlijn op en zij bracht meerdere collecties uit. Ook richt Rossana zich veel op hondjes, want samen met haar man heeft zij Kluivert Dog Rescue opgestart in Curacao. Hier worden hondjes opgevangen en verzorgd en mensen kunnen de hondjes daar ook adopteren. Een prachtige foundation. Rossana stopte in 2020 met deze stichting.

Rossana kreeg uit een eerdere relatie twee kinderen: Demi en Nino Wilkes. Met Patrick kreeg zij samen een zoontje, Shane. Patrick kreeg uit een eerdere relatie nog drie zoons: Justin, Ruben en Quincy.

Liefdevolle reactie

Vandaag deelde Nino Wilkes een prachtig bericht op Instagram. Hij vertelt voor het eerst open en bloot over zijn homoseksualiteit en dat heeft hij hiervoor nooit gedurfd. ‘Terwijl ik dit typ, denk ik: wat doe ik? Ik heb namelijk nog nooit openlijk gesproken over mijn homoseksualiteit. Toen de organisatie van de Pride mij vroeg of ik iets wilde opnemen voor de uitzending daarvan, dacht ik: dit is het moment. Zoals velen van jullie weten, kom ik uit een wereld waarin voetbal centraal staat. Sterker nog, het betaald voetbal is bij mijn opa begonnen en er bestaat geen familie waar zoveel voetbaltalent uit is voortgekomen als die van mij, en daar ben ik onwijs trots op. Mede door dit gegeven heb ik het altijd lastig gevonden om mijn plek te vinden en vooral mezelf te vinden. Ondanks dat ik het soms nog steeds lastig vind om te benoemen, voel ik dat ik op het punt gekomen ben waarop ik er klaar voor ben om dit met jullie te delen, en dat ik ook meer met het thema homoseksualiteit en voetbal wil doen, omdat hier nog veel stappen in gezet moeten en kunnen worden. Maar nu leg ik mijn telefoon even weg, omdat ik dit doodeng vind. Wees lief voor iedereen, allemaal!’, schrijft hij.

Nino’s moeder, Rossana, reageert met een liefdevolle en emotionele reactie op dit bericht. ‘Ik blijf het onwerkelijk vinden dat dit een topic moet zijn waar je voor uit moet komen. Ik vind het normaal en mensen die er anders over denken raar en abnormaal. Ik vind het lastig dat je hier überhaupt over na moet denken want je bent mijn alles.’ Wat heeft zij dit prachtig verwoord. Hier zijn wij het volkomen mee eens.

Bron en Beeld: Instagram Nino Wilkes

Delen

Meer over Rossana Kluivert

Ontmoet het prachtige samengestelde gezin van Patrick en Rossana Kluivert!
Ontmoet het prachtige samengestelde gezin van Patrick en Rossana Kluivert!
Rossana Kluivert zet haar oudste dochter in het zonnetje!
Rossana Kluivert zet haar oudste dochter in het zonnetje!
Lees alle artikelen over Rossana Kluivert