Najib Amhali deelt heftig bericht: 'Het was dus kwaadaardig'
Zie ook:
Delen

Najib Amhali deelt heftig bericht: ‘Het was dus kwaadaardig’

Iets wat Najib in eerste instantie misschien niet aan zag komen, is toch echt werkelijkheid geworden. Gelukkig is het goed afgelopen.

Najib Amhali

Najib Amhali is bekend als Marokkaans-Nederlands acteur en cabaretier. Hij heeft in meerdere films en series gespeeld en hij staat nog regelmatig in theater met zijn eigen shows. In 2017 zei hij zijn theatertour af wegens een drank- en drugsverslaving. Hier is hij sterk uitgekomen en daarom is hij alweer een tijdje terug op de buis. Zo deed hij een paar seizoenen geleden nog mee met Het Perfecte Plaatje. Ook presenteerde hij ‘Wie het weet mag het zeggen! Oudejaarsconference’. 

Kwaadaardig

Najib ging onlangs naar de dokter om zijn moedervlekken te checken. Eentje bleek kwaadaardig te zijn. Via Instagram geeft hij een update, nadat het plekje is verwijderd. ‘Het plekje is eruit gesneden, fantastisch werk door dokter Brantsen en haar team. Het was dus een kwaadaardig basaalcelcarcinoom’, aldus Najib. Hij legt uit hoe de ingreep ging. Er is een stukje van zijn neus gehaald en daarna is dat stukje opgevuld met een stukje huid van achter zijn oor. ‘Het kan allemaal.’

Najib waarschuwt zijn volgers: ‘Voor iedereen die in de zon gaat liggen, kijk alsjeblieft uit. Huidkanker is een van de meest voorkomende kanker in Nederland. Dus smeer je goed in. En als je denkt: hee, dit plekje is verdacht, ga dan naar een arts om doorverwezen te worden.’ Gelukkig is het goed afgelopen en is Najib er op tijd achter gekomen.

Bron en Beeld: Shownieuws en Instagram Najib Amhali

Delen

Meer over Najib Amhali

ZIEN: Zo ziet de knappe en jarige vrouw van Najib Amhali eruit
ZIEN: Zo ziet de knappe en jarige vrouw van Najib Amhali eruit
WAUW: Dit is het mooie gezin van Najib Amhali
WAUW: Dit is het mooie gezin van Najib Amhali
Lees alle artikelen over Najib Amhali