100%NL Magazine Nicolette van Dam Bas Smit
Zie ook:
Delen

Trotse Nicolette van Dam deelt babygeluk: ‘Zoveel liefde’

Vol trots deelt tante Nicolette van Dam een foto met haar kleine neefje Raphaël. 'Wat een geluk!', schrijft zij eronder.

Nicolette van Dam

Nicolette van Dam kennen we natuurlijk allemaal! Een hardwerkende powervrouw, met een hilarische man en twee schatten van kinderen! Om Nicolette en Bas kun je eigenlijk niet heen, want het stel is regelmatig op televisie te zien, is veel op social media te vinden en zij verrichten veel werk voor goede doelen. Toch is er iets wat voor hun het belangrijkste blijft en waar zij graag veel tijd voor vrijmaken: familie.

Kleine neefje

Nicolette en Bas zijn ouders van twee dochters, baasjes van meerdere huisdieren en meerdere keren oom en tante. Wanneer Bas en Nicolette samen met hun familie zijn, genieten zij extra van het oom en tante zijn en de kleine neefjes en nichtjes. Vorig jaar beviel Nicolette’s schoonzus van een jongen, Raphaël en daar deelde zij nu een te lieve foto mee. ‘Zoveel liefde van m’n kleine neefje Raphaël. Krijg alleen maar kusjes en hapjes. Wat een geluk!’, schrijft Nicolette eronder. Wat een schatje is Raphaël. ‘Oooh wat lief dit!!! Heeeeeeerlijk!!!!’, reageert Nicolette’s collega Leontine Mourits. ‘Hou zoveel van mijn allerliefste schatjes’, schrijft haar moeder. Wat een geluk!!

Bron en Beeld: Instagram Nicolette van Dam.

Delen

Meer over Nicolette van Dam

Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: 'Nu was ze echt op…'
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: ‘Nu was ze echt op…’
WOW: Bas Smit zorgt voor enorme verbazing met nieuwe aankoop!
WOW: Bas Smit zorgt voor enorme verbazing met nieuwe aankoop!
Lees alle artikelen over Nicolette van Dam