100%NL Magazine Samantha Steenwijk
Zie ook:
Delen

Nieuwe aanwinst voor Samantha Steenwijk

Al vanaf dat Samantha 4 jaar is, zit ze op een paard. Op haar zesde krijgt ze haar eerste les. Sinds een jaar heeft ze haar eigen paard en daar is vandaag uitbreiding bij gekomen.

Samantha Steenwijk heeft er een nieuw paard bij! Het paard heet Rita en is een 4-jarige Friese kroon merrie. Naast dat Rita de nieuwe aanwinst is, verwachten ze eind mei ook het eerste veulen en die komt van Rita.

De zangeres heeft al een paard, Voice. Ze rijdt vier dagen per week op Voice en daarnaast doet ze ook nog vrijheidsdressuur en natural horsemanship (dit houdt in dat er een natuurlijke band wordt opgebouwd tussen mens en paard.) Hoewel ze geniet van het paardrijden, is het ook flink mis gegaan. Begin juni is ze van haar paard gevallen en daar hield ze behoorlijk wat aan over. Op Instagram plaatste ze een foto waarop ze op een brancard zit. “Een dag waarvan je weet dat die gaat komen… Ik lag opeens keihard naast mijn paard.” Samantha houdt er een gekneusde stuit en onderrug en gescheurde enkelbanden aan over, maar het verandert haar passie voor paarden niet.

Bron en Beeld: Instagram Samantha Steenwijk

Delen

Meer over Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk straalt: 'Is het een jongen of meisje?'
Samantha Steenwijk straalt: ‘Is het een jongen of meisje?’
Samantha en Daisy diepbedroefd: 'Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen'
Samantha en Daisy diepbedroefd: ‘Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen’
Lees alle artikelen over Samantha Steenwijk