Nieuwe editie

Nicolette en Dennis zijn echt twee handen op een buik, maar dit was niet altijd het geval!

Nicolette Kluijver en Dennis Weening zijn het ultieme presentatieduo. Sinds 2014 presenteren de twee samen het programma Expeditie Robinson. Hoewel ze tegenwoordig de beste vrienden zijn, liep de eerste ontmoeting tussen de twee wat stroef. In 2007 deden beide mee aan het programma ‘Wie is de mol’. Nicolette vertelt over hun eerste ontmoeting tijdens dit programma.

Nicolette: “We zaten samen in het vliegtuig, omdat we allebei meededen aan Wie is de Mol? Tijdens de heenreis hadden we ‘m allebei al flink zitten, maar we gave onze hand erop dat we écht geen van beiden ‘de mol’ waren. Je raadt het al: binnen 48 uur zat ik weer thuis en Dennis Weening was dus wél de mol!”

Dennis: “Schrijf maar op dat ik nu wéér heel hard zit te lachen! Maar luister nou… als kandidaat van Wie is de Mol? wordt er vooraf van alles aan je gevraagd. Zo ook of je de mol wilt zijn en wat dan je tactiek zou zijn. Als mol ben je altijd super geconcentreerd omdat je geen fouten wilt maken en dus drink je niet. Dus ik zei: ‘ik ga gewoon mezelf zijn, neem een drankje en vertel sterke verhalen, zodat ze allemaal denken dat ik het sowieso níet ben’. En ja hoor, toen we geland waren, was iedereen het er roerend over eens: Dennis Weening kon in elk geval niet de mol zijn. Wel dus. Maar uiteindelijk is het goed gekomen tussen Nicolette en mij, hoor.  

We zijn met vrienden, alleen met vrienden. Hou je niet in, niet als je huilt, niet als je lacht
(Vrienden - Guus Meeuwis)


Lees het hele interview in de nieuwste editie van 100%NL Magazine


Gewoon het leukste blad van Nederland