Nieuwe editie

Zien Romy en Ali een deelname aan het Songfestival wel zitten?

Vanavond zingt Waylon de sterren van de hemel in Lissabon met zijn nummer ‘Outlaw In Em’. Voor veel Nederlandse artiesten is het een droom die uitkomt als je Nederland mag vertegenwoordigen op het Songfestival. Wij vroegen Romy en Ali naar hun mening over het Songfestival.

100%NL Magazine: “Kunnen jullie je voorstellen ooit met de mallemolen mee te draaien die Songfestival heet?”

Ali: “Ik vind het Songfestival een bizar iets. Mijn genre past daar ook niet. We kijken er allemaal naar en ik denk dat dat te maken heeft met nationalisme. Ik kan me niet voorstellen dat je voor je plezier naar die acts kijkt.”

Romy: “Er kijken miljoenen mensen naar!”

Ali: “Het is zó fout, de foute party in het kwadraat. En we weten dat wij goede dingen afleveren, we weten dat we niet gaan winnen en toch kijken we. Ik word er helemaal parra van en toch kijk ik ieder jaar. Mensen doen super gek en krijgen nog punten ook. Het is net rapper Sjors die aan The Voice meedoet.”

Romy: “Wij hebben ook een keer iemand gestuurd met een verentooi, hè. Als je op zo’n groot podium staat, moet je zo gepokt en gemazeld zijn. Ik zou het wel heel erg spannend vinden en dan ben ik ook nog eens heel nationalistisch, dus dan wil ik het namens Nederland ook heel erg goed doen. Dat zou echt zó spannend zijn voor mij.”

Ali: “Ik zou alleen maar gaan om te rellen, een beetje de boel op zijn kop zetten.”

Toch vinden wij Ali en Romy beide hele geschikte kandidaten voor het Songfestival! En wie weet Ali, misschien valt rap wel heel erg in de smaak bij het publiek en de jury! Bij ons in ieder geval wel. ;-)

Lees ook: Ali B: “Ik heb zelfs een keertje bestek gejat, samen met de koning”


Gewoon het leukste blad van Nederland